Marele schimb de cartonase Mega

Standard

Nu-i asa ca sunteti din categoria mea, a parintilor innebuniti de completarea albumului Mega? Daca ati scris cel putin un mesaj pe Facebook in cautarea hamsterului, pisicii nu-stiu-care sau a papagalului cu parul cret… am o veste buna. Se pregateste o intalnire de pomina intre posesorii de dubluri. Noi mergem, chiar daca am terminat deja un album. Macar sa-l ascultam pe Smiley pentru cati bani am dat pe cartonase. 🙂

Daca v-am facut curiosi, sa va spun si datele concrete. Pe 12 aprilie, adica sambata aceasta, in Parcul Izvor, de la ora 10.00, mergem cu mic, cu mare, cu dublurile puse bine in buzunare pe categorii, sa facem schimb de cartonase cu alti doritori. Cu alte cuvinte, daca pana acum ati apelat doar la cunostinte ca sa completati albumele, acum puteti apela si la straini.

CartonaseIn plus, organizatorii arunca in joc concursuri cu premii, o ferma „live” de animalute, un spectacol de magie si…. cireasa de pe tort, un concert Smiley.  Ce vreti mai mult? Daca nu ma credeti pe cuvant, cei de la Mega si-au facut si un site pe care am descoperit, pe langa informatiile despre spectacol, si faptul ca unele cartonase sunt gresite si pot fi schimbate cu cele corecte. Nu va mai zic mai multe. Cititi si voi singuri, daca va intereseaza.

 

De ce scriu despre acest eveniment? Din doua motive:

1. Pentru ca mi se pare o idee foarte buna sa ne completam albumele folosindu-ne de alti parinti la fel de disperati ca si noi si de alti copii la fel de simpatici ca piticii nostri.

2. Pentru ca mi se pare o idee geniala de marketing pe care au avut-o cei de la Mega. Daca tot au castigat foarte  multi bani din campania cu gradina de animalute, mi se  pare foarte tare ca investesc o parte din acesti bani in fidelizarea consumatorului, intr-o intalnire face-to-face cu cei care le colectioneaza produsele si in recompensarea lor suplimentara aparent fara niciun cost din partea clientilor.

Ne vedem sambata cu animalele in parc? 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s