Desene animate, umbre magice si muzica live – un spectacol inedit pentru mari si mici

Standard

Ce-ati zice de niste desene animate create live, sub ochii vostri, din umbre si lumini? O trupa venita tocmai de la Amsterdam, care a trecut in ultimul timp prin Germania, Spania, Belgia, Turcia, Portugalia si multe alte tari, ne invita la acest final de saptamana la un spectacol cum chiar n-ati mai vazut. Pentru simplul motiv ca este unic in lume.

Lichtbende este un concept care combina teatrul, artele vizuale si muzica in niste show-uri dedicate copiilor si parintilor, menite sa stimuleze imaginatia si sa creeze experiente multi-senzoriale. Concret, instrumente muzicale clasice si  lanternele magice sunt folosite pentru a spune povesti animate create din umbre, totul pe muzica live.

Trupa olandeza (care evident, are in componenta si un roman, ca asa ne sta bine: sa ne exportam talentele) vine la Bucuresti la finalul saptamanii acesteia si va avea reprezentatii la sala Arcub pe 18, 19, 20 si 21 mai, de la ora 20.00. Biletele costa 35 de lei, iar experienta este cu siguranta una inedita.

Noi o sa mergem intr-una dintre seri, fiindca vreau sa le arat copiilor ce inseamna conceptul de teatru al umbrelor, intr-o prezentare atractiva pentru ei, cu muzica live si povesti simpatice.

Daca vreti sa cititi mai multe despre Lichtbende, intrati pe site-ul lor. Aveti acolo si informatii despre spectacole si filmulete ca sa vedeti daca vi se pare interesant. Ca sa va conving, va ofer si eu cateva imagini dintr-un spectacol care va fi prezentat si la Bucuresti.

Cum ajungeti la ARCUB?

Sala Arcub se afla pe strada Batistei, la numarul 14, in spatele hotelului Intercontinental. Puteti veni pe jos de la Universitate, fiindca este extrem de aproape.

Daca vreti informatii suplimentare despre spectacole, gasiti cateva pe site-ul Arcub sau la numarul de telefon 021.319.26.91 (direct la casa de bilete).

Un răspuns »

  1. Pingback: Copiii la Noaptea Muzeelor 2014 | viatacucopii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s