Cu copiii in strada la Street Delivery 2014

Standard

Incepand de astazi si pana duminica, e weekendul Street Delivery in Bucuresti, Timisoara si Iasi. Ne intereseaza si pe noi pentru ca in programul de anul acesta se regasesc o gramada de activitati pentru copii.

Street Delivery este un eveniment al carui concept e simplu: reda orasul locuitorilor sai, in principal prin inchiderea unei zone pentru traficul auto. Concret, in Bucuresti, strada Arthur Verona este inchisa pentru masini si devine un spatiu in care oamenii se pot plimba in liniste printre idei si activitati care de care mai atractive si mai interesante. Mai mult, anul acesta proiectul s-a extins si ocupa si Piata George Enescu.

Sursa: http://2014.streetdelivery.ro/bucuresti/harta/

Sursa: 2014.streetdelivery.ro

Din programul Street Delivery 2014 nu lipsesc muzica live si activitatile din domenii cum ar fi arhitectura, ecologia, teatru, dans, film, arte vizuale si multe, multe altele. Ca sa vedeti concret ce puteti gasi acolo, va invit sa va aruncati ochii pe site-ul oficial, la sectiunea program.

De ce sa mergeti cu copiii la Street Delivery?

Primul raspuns e, cred, si cel mai des intalnit: fiindca n-aveti cu cine sa-i lasati acasa. 🙂 Organizatorii sunt insa amabili si s-au gandit si la noi, bietii parinti legati pe cel putin 15 ani cu executare de copiii lor, asa ca evenimentul ne ofera si activitati pentru cei mici. Ca sa nu se plictiseasca nici ei si sa nu ne enervam nici noi.

Asadar, ce puteti face cu copiii la Street Delivery 2014? Puteti participa la ateliere de creatie de masti, de quilling, de gradinarit, ateliere de construit, ateliere de harti, concursuri de percutie, ateliere de modelaj si cate si mai cate. Va puteti inscrie la concursuri si jocuri si garantat o sa va distrati.

Cand sa mergeti cu copiii la Street Delivery?

Astazi, distractia incepe abia dupa ora 17.00 pentru cei mici, dar sambata si duminica, cele mai multe atelierele sunt deschise inca de dimineata, de la 10, 11 pana la ora 20.00. Nu toate activitatile vor putea fi facute tot timpul insa. Fiecare atelier are un interval cam de doua-trei ore in care poate fi practicat de cei mici, asa ca ar fi bine sa va aruncati ochii pe program si sa alegeti in cunostinta de cauza ora cand mergeti la eveniment.

PS Participarea la evenimentele Street Delivery este gratuita. 🙂 Asta ca sa nu aveti scuze ca sa nu mergeti.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s