Stranduri cu tobogane pentru copii – azi, fostul strand Ciurel

Standard

Daca tot am inceput sa povestim despre stranduri, am mai bifat unul. Dupa Complex Magic (fostul strand Drumul Taberei), am incercat si fratele mai mare, Magic Place Dambovita, pe romaneste – fostul strand Ciurel. Concluzii pe scurt: e mai mare, mai bine dotat, mai scump si la fel de atractiv pentru o dupa-masa petrecuta in apa cu cei mici.

Ce trebuie sa stiti despre fostul strand Ciurel?

magic-mare

Pentru ca n-am facut poze, iata o simulare destul de reala a strandului

Strandul a fost renovat de la 0 de familia Borcea si a fost redeschis anul acesta. Are 6 bazine de diferite dimensiuni, de la cele de inot (50 metri lungime si 1,6 inaltime) la cele mici pentru pitici. Pentru distractie exista o piscina cu valuri si un set de vreo 10 tobogane pentru adulti si copii curajosi, plus alte 3 seturi de tobogane micute pentru prichindei. Concret, daca mergeti cu copiii acolo, nu-i veti scoate din apa cel putin 4 ore. Astea sunt lucrurile bune. Lucrurile rele ne-au enervat pe noi si vi le povestim mai jos. 🙂 Pana atunci, detalii:

– intrarea costa 30 de lei in timpul saptamanii si 50 de lei in weekend, iar copiii sub 7 ani intra gratis.

– programul – strandul este functional de la 8 la 20.00 dar in timpul saptamanii cand am fost noi multe dintre tobogane s-au inchis in jurul orei 18.30 pe motiv ca nu erau clienti.

– parcarea este, teoretic, gratuita in interior

– preturile mancarii si bauturii sunt acceptabile (4,5 cel mai ieftin pahar de bere, 4 lei hot-dog-ul, 2,5 lei micul, 5 lei sucul, 4 lei apa, de la 14 lei in sus pizza)

– strandul beneficiaza de o zona cu nisip, are mai multe zone cu iarba si copaci, cateva umbrele si probabil cel putin 1000 de sezlonguri.

Noi am fost in timpul saptamanii si ne-a placut foarte mult ca era aproape gol. 🙂

Dezavantaje Magic Place Dambovita:

– desi parcarea este goala, portarul nu te lasa la intrare sa bagi masina, motivand ca este parcarea angajatilor. Dupa ce bagi mana in buzunar, parcarea este deschisa brusc si clientilor. Pe facebook au anuntat de curand ca parcarea este gratuita. 😦

– pentru ca era luni si strandul nu era plin, o parte dintre tobogane nu au functionat deloc, iar altele au fost inchise in jurul orei 18.30. Treaba tipic romaneasca, raspunsul salvamarului de serviciu fiind: „consuma mult si nu sunt suficienti clienti”. Din aceleasi ratiuni probabil, piscina cu valuri nu a avut valuri decat de doua ori in 6 ore si atunci pentru maxim 10 minute.

– desi mancarea e ieftina si acceptabila ca gust, va puteti trezi (ca noi) ca nu mai au mici la ora 15.00 pentru ca „n-au adus foarte multi fiindca e luni”. 🙂 🙂

 

Per total, pentru o dupa-masa de distractie, merita sa faceti o vizita pe fostul strand Ciurel. Copiii se vor simti excelent! Promit ca revin si cu poze, dupa urmatoarea vizita. Acum n-am avut baterie la telefon. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s