Festivalul international de teatru pentru copii 2014

Standard

Zilele acestea se desfasoara in Bucuresti a zecea editie a Festivalul international de teatru pentru copii. Este un eveniment organizat de Teatrul Ion Creanga sub numele „100, 1.000, 1.000.000 de povesti”, dedicat copiilor si care include zeci de evenimente, care mai de care mai interesante pentru cei mici. Trupe din Italia, Bulgaria, Israel, Belgia, Polonia, Rusia, SUA si bineinteles Romania sunt angrenate intr-un festival-concurs spre deliciul copiilor nostri.

Cateva aspecte de mentionat:

festival-internationl-teatru-copii-teatrul-ion-creanga1. Spectacolele se organizeaza in diferite locatii: Insitutul Francez, Centrul Vechi, Parcul Cismigiu, Teatrul Excelsior, Teatrul Tandarica, Palatul National al copiilor etc. Unele dintre spectacole sunt cu intrare gratuita (cele din parc, de la Institutul Francez si din Centrul Vechi), altele sunt cu bilete.

2. Biletele se gasesc pe eventim. Preturile variaza in functie de spectacole. Spre exemplu, la un spectacol la care mergem noi, biletele sunt cam 20 de lei de adult si 15 de copil. Exista insa si mai ieftine la alte spectacole: 14 de adult si 11 de copil. Iar daca nu, dupa cum spuneam si mai sus, unele sunt gratis. Asa ca banii nu trebuie sa reprezinte un motiv pentru care sa nu va duceti copiii la teatru (de data asta).

3. Atentie! Multe dintre spectacole sunt pentru copii mai mari, de peste 7 ani. Verificati inainte sa alegeti cu atentie.

Programul complet si detalii gasiti pe site-ul festivalului sau direct pe site-ul Teatrului Ion Creanga. Pentru ca noi avem un program incarcat saptamana asta (care include si mega-concertul VUNK vineri seara), copiii vor merge de data asta doar la doua spectacole din festival: marti la „Lumea lui Paparin” si joi la „Hugs”.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s