Ultimele spectacole ale Circului Orlando în București

Standard

Am uitat să vă spun să mergeți la spectacolul Circului Orlando. Noi mergem în fiecare an și copiilor le place foarte mult. Spectacolele per total nu sunt de nivelul celor pe care le vedeți la Circul Globus, dar unele dintre numere sunt foarte bune (unele chiar mai bune decât la circul de stat), iar copiii au oricum gusturi care ne uimesc de fiecare dată. Invariabil lor le place cel mai mult numărul care pe noi ne-a plictisit sau enervat la culme. 🙂

N-am ratat ocazia să ne pozăm cu Orlando la final

N-am ratat ocazia să ne pozăm cu Orlando la final

Anul acesta, spectacolul se numește Regina Junglei și noi l-am văzut la Baba Novac, dar după Paște gașca s-a mutat la Moghioroș. Acolo îi mai găsiți weekendul acesta când mai au vreo cinci spectacole (sâmbătă și duminică au două pe zi).

Din câte știu eu, sunt ultimele spectacole din București din acest an, după care pleacă în turneu prin țară. Oricum, găsiți informații complete pe site-ul circului.

 

Ce ne-a plăcut:

  • dresura de lei și tigri (mai bună decât cea din Globus Show, despre care am scris acum câteva săptămâni)
  • un cuplu fantastic de acrobați polonezi (cred că erau tată și fiu, dar transmiteau atâta energie și veselie în numerele lor, încât ne-au fermecat)
  • jongleria cu yo-yo făcută de Orlando (acrobația făcută tot de el am mai văzut-o și în spectacolul de anul trecut, deci n-am mai fost uimiți, dar ”jocul” cu yo-yo a fost noutate pentru noi)
  • minunații cai negri (o bucurie să-i privești, chiar dacă dresura lor nu a fost ceva nemaivăzut)
  • și, desigur, copiii au fost fascinați de clovnul Pepino care pe noi ne plictisește îngrozitor. Dar cine suntem noi să judecăm dacă ei râd din tot sufletul lor? 🙂

Această prezentare necesită JavaScript.

Biletele costă între 30-60 de lei pentru copii și 40-70 de lei pentru adulți (cam mult, știu), iar spectacolele sunt vineri la ora 19.00, iar sâmbăta și duminică de la ora 15.30 și de la ora 18.30. Mai jos vă las cu filmulețul oficial de prezentare a spectacolului. Ca să vă faceți o idee despre ce veți vedea.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s