Dinozaurii din Parcul Lumea Copiilor

Standard

Dacă aveți băieți, n-aveți cum să scăpați de mania dinozaurilor. Și chiar și fetelor le place din când în când câte un Tyrannosaurus rex în mărime naturală. Așa că, până se deschide Dino Parc, un parc tematic construit la poalele cetății Râșnov (deschiderea oficială e pe 12 iunie), ne bucurăm zilele astea de doi dinozauri care au aterizat, spre promovare, în București.20150525_165234

 

Tyrannosaurus rex și Tryceratops sunt în mărime naturală și pot fi găsiți în parcul nostru favorit: Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4. Copiii vor fi foarte încântați să facă poze cu ei (și, probabil, să le bage mâinile și capul în gură 🙂 ).

Dincolo de campania de promovare, așteptăm cu nerăbdare deschiderea Dino Parc (amânată deja de 2 ori). Din prezentarea oficială, înțelegem că este vorba despre cel mai mare parc tematic de gen din Europa de Sud-Est, iar de pe Facebook-ul lor oficial am aflat și care vor fi prețurile.

  • 28 de lei – Adulții
  • 22 de lei – Copiii între 3-14 ani
  • Gratuit – Copiii sub 3 ani

Despre dinozaurii din Parcul Lumea Copiilor au mai scris săptămâna aceasta mai multe vedete-bloggerițe (sunt sigură, ca parte din campania de promovare), cum ar fi Dana Rogoz, Simona Tache și desigur Prințesa Urbană (care, apropo, vorbește despre ”proaspăt deschisul Parc Lumea Copiilor” aka un parc în care noi mergem cam de când Ilinca nu știa să vorbească, deci de aproape 7 ani 🙂 ).

Pentru cei care nu știu, Parcul Lumea Copiilor este mărginit într-o parte de Parcul Tineretului, iar în cealaltă de Orășelul Copiilor. Care, în caz că nu știați, a fost și el renovat în ultimii ani și a arată absolut decent.

PS Pe Facebook-ul Dino Parc există și un concurs la care puteți câștiga bilete de intrare. Ne înscriem?

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s