Nu-i ușor să te pupi când ai copii

Standard

De obicei nu scriu despre lucruri intime. Adica sigur că vă povestesc pe larg toate vacanțele noastre și vă arăt și poze în care suntem grași, transpirați și obosiți :), dar nu scriu despre cuplu sau manifestări de iubire. Astăzi însă, fac o excepție, pentru că viața fără copii mă face nostalgică. Și îmi aduc aminte de toate momentele alea când ne plângem că ne încurcă ăia mici și că nu mai avem viață din cauza lor. Și uite așa, am ajuns la pupat.

Cu mult înainte să apară moda selfie-urilor, în 2006, aflându-ne noi într-o vacanță în Tunisia, singuri în deșert, ne-am făcut următoarea poză.

 

În Tunisia, în 2006, singuri, tineri și foarte liniștiți

În Tunisia, în 2006, singuri, tineri și foarte liniștiți

De atunci a devenit o tradiție să ne facem un selfie pupându-ne peste tot pe unde ajungem în plimbările noastre. Și uite așa s-au strâns aproape 50 de poze în aproape 9 ani. Ce vreau să spun însă este că a devenit din ce în ce mai greu să ne facem pozele. Mai întâi fiindcă nu puteam să scoatem din poză capul de bebeluș adormit prin brațele vreunuia dintre noi. Ca în încercarea de mai jos.

În Spania, în 2010, cu Andi mic dormind la mine în brațe

În Spania, în 2010, cu Andi mic dormind la mine în brațe

Apoi pentru că au crescut copiii și nu mai doresc să ne vadă pupându-ne. Așa că se bagă în pozele noastre, ne pun mâinile la gură, ne trag de păr, ne împing…. ca în pozele astea.

Ce vreau să spun este că e bine să te pupi după 9 ani de căsnicie. Chiar și atunci când nu e ușor. Și că, în ciuda manifestărilor de gelozie, cred (sper) că va veni un moment în care copiii se vor bucura că au doi părinți care se iubesc. Și nu-și vor mai băga mâinile în fața noastră ca să ne strice pozele. Ca în cazul de mai jos. 🙂

Mâna pe care o vedeți este a Ilincai. Încerca să ne strice poza. N-a reușit. :)

Mâna pe care o vedeți este a Ilincai. Încerca să ne strice poza. N-a reușit. 🙂

Așa că iubiți-vă și pupați-vă și după ce faceți copiii!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s