Concurs: Cine merge cu mine la conferință?

Standard

Vă mulțumesc tuturor celor care, de luni încoace, v-ați luat inima în dinți și mi-ați scris care sunt lucrurile cu care vă enervează cel mai tare copiii voștri. Am citit mesajele voastre cu drag, căci în unele m-am regăsit și eu perfect, iar altele mi-au dat sentimentul ăla de ”uite că altele au viață mai grea decât mine și tot se descurcă”.

Un lucru e cert. Avem cu toții nevoie să învățăm să fim mai calmi, mai răbdători, mai înțelegători cu prichindeii. Acestea fiind spuse, să vă spun ce-am făcut în această seară. Le-am citit copiilor mesajele voastre. Ei au râs, bineînțeles. I-a distrat teribil auzind ce năzdrăvănii fac și alții. Le-au pus și nume copiilor voștri ca să îi identifice mai ușor: pisicuța care zgârie, băiețelul care se antrenează la box etc. Știți voi, cum fac toți copiii când înțeleg dintr-o poveste doar ce vor ei.

Apoi, i-am pus să aleagă. Și nu s-a putut. Deci, am lăsat șansa să aleagă. Cum? Vedeți mai jos, fiindcă întreg procesul de dezbatere a fost filmat.

Așadar, câștigătoarea este GAZDAC ALINA ROXANA, care va merge alături de mine la conferința ”Părinți liniștiți, frați fericiți”, susținută de dr. Laura Markham pe 15 noiembrie la București. Un eveniment care își propune să ne învețe cum să fim mai calmi, mai empatici, să discutăm mai mult și mai bine cu copiii noștri și să învățăm să ne (și să le) gestionăm mai bine emoțiile.

Pe dr. Laura Markham puteți să o cunoașteți puțin citind ce scrie pe blogul ei ahaparenting.com. Iar despre eveniment puteți citi mai multe pe site-ul organizatorilor, totuldespremame.ro, unde veți vedea că aceasta este doar una dintre cele patru conferințe super-interesante pe care psihologul american ni le propune toamna aceasta.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s