Trei lucruri pe care azi le-am făcut prost

Standard

Dimineață am dus copiii la școală, apoi i-am zis bărbatului că mă uit 15 minute la știri și plec la sală. Să alerg, să mă mișc, să slăbesc, să fiu femeie mișto de care să-i placă (și lui, și mie). În loc să fac asta, am adormit buștean și m-am trezit aproape de 11. M-am trezit, normal, plină de draci și supărată foc pe mine. Așa de supărată că l-am repezit rău pe bărbat la telefon când m-a întrebat, multe ore după, foarte drăgăstos: ”și, cum a fost ziua ta?”.

Înainte de prânz m-am apucat să fac supă cu tăiței, că dacă nevastă sexy nu sunt, măcar mamă bună să fiu. Bineînțeles că am stricat tăițeii. S-au lipit, s-au întărit, cert e că până am stins focul eram plină de draci, iar bucătăria un dezastru de făină și pătrunjel.

20160201_145415

Când am luat copiii de la școală, Andi a vrut să se ducă să se joace în curte (sor-sa iese tot timpul mai târziu). Fapt care mi-a atras o serie de priviri dezaprobatoare de la toate mamele din curtea școlii pentru că noțiunea copilului meu de a se juca este să se bage în cea mai mare băltoacă și să plimbe de colo-colo o bucată imensă de gheață murdară. Când am plecat spre casă, el era ud și murdar. Dar vesel. Eu nu prea, că mi-am dat seama că n-am pantaloni să-l schimb și după somnul de prânz trebuie să îl îmbrac cu blugii ăia uzi și murdari și să-l duc la baschet. Deci… m-am umplut de draci din nou.

20160201_120934

 

 

 

 

 

E ora 3 si deja am facut 3 lucruri proaste pe ziua de azi. Dar mă ambiționez s-o țin pe-a mea. Tura a doua de tăiței mi-a ieșit bine, așa că viitoarea supă promite mai mult. Diseară jur că fac 3 kilometri pe bicicleta de acasă, iar pe copil o să-l duc la baschet murdar și aia e. Măcar e zâmbitor.

Plus că, prea vrem toți să fim perfecți zi de zi. Uite că eu azi sunt tută rău. Mi-e somn, habar n-am să fac tăiței și nu prea-mi pasă dacă blugii copilului sunt cam murdari. Mai caut perfecțiunea și mâine!

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s