Concurs: Scrisoare pentru fiica mea!

Standard

Știu că zilele astea toată conversația este despre mame, dar eu vreau să fie despre fiice. Da, despre fetele noastre care o sa crească și o să fie și ele mame. Despre fetele care visăm să fie iubite și fericite și să aibă norocul pe care simțim noi că-l merită din plin. Despre fetițele cărora astăzi le împletim părul, iar peste doar câteva zile le vom prinde voalul de mireasă. Exact despre alea care astăzi ne probează pantofii cu toc și pe care în câțiva ani o să le rugăm să ne împrumute și nouă o bluză de-ale lor. Despre fetele alea care se vor enerva pe noi când vom avea pretenția că știm mai bine decât ele să creștem copii fiindcă, nu-i așa, pe ele cine le-a crescut? 🙂

Dacă toate astea vă sună cunoscut, astăzi vă invit la un concurs pentru ele, nu pentru noi.

Sursa: cutiadescrisori.ro

Sursa: cutiadescrisori.ro

Prietenii mei Cristina și Bogdan și-au lansat o afacere de suflet. Scriu scrisori ca pe vremuri, trimit invitații personalizate pentru tot felul de evenimente (nunți, botezuri, evenimente corporate), inventează cadouri inedite cum ar fi ”borcanul cu terapie”. Dacă vreți să vedeți mai în detaliu ce minunății le ies din mână, intrați pe www.cutiadescrisori.ro și o să vă simțiți pe loc fermecați.

Până atunci însă, mi-au oferit mie un cadou de 8 martie, iar eu îl dau mai departe către una/unul dintre voi.

Ce trebuie să faceți? E simplu: să-mi lăsați un comentariu aici sau pe Facebook-ul Viața cu copii în care să-mi spuneți ce ați vrea să știe fetița voastră atunci când va fi mare. Ce-ați fi vrut să știți voi la 18 ani și nu v-a spus nimeni?

Ce veți câștiga? Prietenii mei de la Cutia de Scrisori vor oferi cadou o scrisoare către o fetiță, scrisoare pe care o să o păstrați bine și o să i-o dați cadou când face 18 ani. Câștigătorul îl aleg eu (împreună cu fiică-mea, evident) sâmbătă la ora 12.00.

Scrisoarea va fi realizată cu puțin ajutor din partea celui care o câștigă, astfel încât mesajul să fie exact cel dorit. Concret, Cristina o să ceară câteva informații despre fetița care va primi scrisoarea înainte să se pună pe treabă. Cadoul va ajunge la mama/tatăl de fată exact pe 8 martie, apoi e treaba voastră să-l depozitați într-un loc sigur. Iar peste mulți ani sper să citesc un mail de la o fetiță care tocmai a primit un cadou foarte frumos cu ocazia majoratului, cadou pe care părinții i l-au pregătit cu drag pe vremea când încă își împletea codițele și proba pantofii mamei. Deci, cine vrea scrisoarea? 🙂

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s