Cea mai proastă campanie de la Mega Image

Standard

Cred că nu greșesc dacă susțin că toți părinții sunt exasperați de campaniile organizate de lanțurile de magazine. De la cartonașe cu animale, la flizzuri, de la ”stickiși”, la albume cu personaje, tot ce trebuie sa colecționăm ne scoate din minți. Dar, cum suntem niște părinți buni care trăiesc într-o societate de consum adevărată, ne dăm peste cap și cumpărăm toate prostiile din lume ca să primim niște pliculețe cu surprize de la Mega, Lidl, Carrefour sau Kaufland.

Și deși am colecționat aproape tot ce-a fost de colecționat până acum, ultima campanie de la Mega Image mi se pare nesimțire totală. Și am și câteva argumente pentru care este una dintre cele mai proaste campanii de până acum: 

  1. Perioada campaniei este comunicată extrem de prost. Vă dau un exemplu: pe toate afișele din magazine și pliantele pe care le-a strâns fiică-mea, scrie următorul lucru: ”Vino intre 04.03.2016 si 17.03.2016 și la fiecare 40 de lei cheltuiti la Mega Image, vei primi gratuit un pachet cu SUPER FLIZZ”. Bineînțeles că este o gogomănie cât casa și de fapt campania durează până în mai, dar n-ai de unde să știi asta decât dacă intri și cauți pe site-ul lor. Ce vor ei să spună este că doar până pe 17 martie dau pachete și la suma cumpărăturilor, după care vor fi pachete doar la anumite produse și atât.

  2. Față de ultima campanie, au dublat suma la care primești un pachet gratis (înainte era 20 de lei. 40 de lei mi se pare enorm) și au micșorat perioada (înainte primeai pachete pe tot parcursul campaniei pentru fiecare 20 de lei cheltuiți, acum primești doar 2 săptămâni).
  3. În continuare în magazine campania este incredibil de prost făcută. În primul rând la rafturi nu sunt semnalizate produsele care intră în campanie. Casierii nu au habar de promoție, iar unele dintre produsele care apar în catalog ca fiind la promoție nu se găsesc la raft.

Și acum, dragă Mega Image, vin și eu și întreb: dacă tot vrei să ne iei banii din buzunar cu tot felul de campanii tâmpițele și fără substanță, n-ai vrea matale măcar să o faci cum trebuie? Să știm și noi când intrăm în magazin cu ce e campania, cât durează, iar personalul matale să fie mai bine pregătit?

PS Am cerut unui șef de magazin să afișeze la raft etichetele corecte pentru produsele din campanie. A zis ca imediat trimite pe cineva să o facă. Am revenit a doua zi. Evident, nu se schimbase nimic. Cu alte cuvinte, i-a durut în… flizz. 😦

PPS Ca să vedeți că nu sunt la prima campanie Mega, recitiți articolele cu aceeași temă aici și aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s