Belgia, cu copiii: zbor ieftin, parcuri de distracții și bere pentru părinți

Standard

Atomium

 

 

Belgia este o destinație turistică prea puțin populară pentru familiile cu copii și zău că nu înțeleg de ce. Jur că este o țară pe care noi am recomanda-o cu ochii închiși, în care tocmai am fost și unde planificăm să ne întoarcem foarte curând.

 

 

Iată câteva dintre motive:

 • biletele la Ryanair sunt foarte, dar uneori foarte ieftine. Se zboară la Charleroi (ei îi spun Bruxelles Sud), orele sunt super decente, condițiile foarte bune. Am fost cu ei de vreo 5 ori în ultimii 3 ani, de fiecare dată totul perfect.
 • Belgia are multe parcuri de distracții simpatice. Și deși n-am ajuns încă în niciunul, remediem situația în curând și avem pe listă cel puțin Walibi și Bobbejaanland. Plus o grădină zoologică minunată, Pairi Daiza, unde tocmai s-a născut un pui de panda.
 • Berea este senzațională. Și destul de accesibilă în supermarketuri. Aici nu mai e nevoie de explicații. Poate doar de un articol separat cu recomandările noastre. 🙂

  Câteva dintre favorite :)

  Câteva dintre favorite 🙂

 • Bruxelles e un oraș în care nu te plictisești cu copiii. Noi am mers doar o zi și n-am apucat să facem tot, dar am trecut să-l vizităm pe Pipilos și pe iubita lui (aka Manneken Pis și Jeanneke Pis), ne-am plimbat prin minunata piață centrală, am căscat ochii cât cepele în Atomium (expoziția dinăuntru este foarte tare) și ne-am distrat la maximum prin Mini-Europa.

  Această prezentare necesită JavaScript.

 • În afară de capitală, mai sunt multe atracții interesante. Dintre acestea, noi am bifat vara asta Waterloo, pe care l-aș trece pe lista oricărui pasionat de istorie sau bătălii. În plus, Brugges-ul este un oraș foarte interesant. Nu-i chiar Veneția Nordului, cum îl poreclesc câte unii, dar e de văzut o dată în viață cu siguranță.

  Această prezentare necesită JavaScript.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care ne place Belgia și ne mai întoarcem acolo în curând. Voi povesti și despre fiecare atracție în parte, dar dacă între timp aveți întrebări despre vreuna dintre ele, vi le aștept cu drag.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s