Un film de neratat: România neîmblânzită

Standard

Pentru toţi părinţii cu copii de vârstă şcolară (oricare ar fi ea) şi, desigur, nu numai, documentarul „România neîmblânzită” este un film de neratat. Şi merită văzut la cinematograf! Am fost astăzi să îl vedem şi a făcut cât 1000 de vizite la orice grădină zoologică din România, plus vreo 3 ore de geografie şi ştiinţe la un loc. Este la nivelul documentarului Planet Earth realizat de BBC, un alt mare succes în familia noastră, doar că este cu şi despre România. Filmat senzaţional, montat minunat, cu nişte peisaje spectaculoase şi o muzică superbă, documentarul este narat de Victor Rebengiuc şi îi va captiva pe pitici.

  • Bonus pentru părinţii sensibili: nu arată scene de violenţă extremă în natură, deşi vorbeşte despre ele pe alocuri şi nu arată împerecherea animalelor, deşi, iarăşi, este adus subiectul în discuţie.
  • Bonus pentru copiii cuminţi: filmul include scene absolut delicioase cu mulţi puiuţi: de râs carpatin, de urs, de diferite păsări etc. O să le placă, garantez!

Pentru sceptici, pun trailerul mai jos. Şi repet îndemnul: mergeţi să vedeţi filmul sau dacă nu, recomandaţi-le doamnelor învăţătoare şi doamnelor diriginte să îi ducă pe copii cu clasa!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s